Jessica Vonk

Met 18 jaar ervaring als Integratief kindertherapeut en systeemtherapeut en een gespecialiseerde opleiding tot hondenspiegeltrainer, combineer ik een gedegen basis van therapeutische kennis met de unieke inzichten die een hond kan bieden. Ik begeleid je vanuit een rustige, respectvolle en niet oordelende houding. Ik streef ernaar een omgeving te creëren waarin je je veilig kunt voelen om je open te stellen en waar je helemaal jezelf mag zijn.

Moos

Moos is de oudste van de twee broers. Hij is wat rustiger en evenwichtiger dan Das. Hij is vriendelijk, zorgzaam, stevig. Hij helpt je om je geaard en op je gemak te voelen. Hij spiegelt zelfs de kleinste signalen die hij opvangt. Moos is echter geen pleaser en zal dus ook niet iets doen omdat jij dat zo graag wilt. Ook als hij denkt dat zijn werk gedaan is geeft hij dat heel duidelijk aan. Verder houdt hij van rennen, knuffelen en lekkere hapjes

Das

Das is het speelse, nóg energiekere en soms wat onstuimige, jongere broertje van Moos. Hij is heel enthousiast, vrolijk en soms wat meegaander dan zijn oudere broer. Das houdt minder van knuffelen maar wel van rennen, spelen en lekkere brokjes zoeken. Das houdt de sessies vaak wat luchtiger maar kan je zeker een mooie spiegel voorhouden, misschien juist wel door zijn jeugdige ongeremdheid.

Copyright © 2024, Jessica Vonk

× Even appen?